Viu el Pàdel som un equip amb ganes de compartir la nostra passió pel Pàdel amb tu!

Descobreix l’equip

Viu el Pàdel neix amb l’objectiu principal d’ensenyar a jugar a Pàdel, aprendre i millorar el joc a tots els amants d’aquest esport, des de iniciació fins als nivells més alts. És la nostra raó de ser.

La nostra filosofia de treball engloba molt més que ensenyar-te a millorar el teu joc amb les classes pràctiques habituals. Nosaltres personalitzem els entrenaments a cada alumne, li aportem tots els valors necessaris per ser un bon jugador de Pàdel, treballem aspectes psicològics, capacitat de concentració necessària per competir, saber llegir el joc, saber-se col.locar al camp, i ho complementem amb videogravacions per anar analitzant l’evolució de l’alumne. Estimar el que fem, confiar, potenciar i creure en el projecte Viu el Pàdel són els valors que ens defineixen

Dinamitzem els serveis de forma multidireccional

ON SOM?

El nostre esperit dinàmic ens ha permès conèixer diferents clubs de Pàdel on hem col.laborat o seguim col·laborant, sempre amb l’objectiu d’ajudar a millorar. Els clubs on hem pogut gaudir de la seva confiança són:

Fes clic als punts per veure cada club

Actualment formem part de GESPADEL CLUB DE LLIÇÀ DE VALL, aportant els nostres serveis de formació Viu el Pàdel, amb la gestió de l’escola infantil, les classes particulars, entrenaments de grup, i gestió de totes les americanes de la setmana.

Al mateix temps, la nostra Escola de Tecnificació i Competició Viu el Pàdel, la tenim ubicada al CLUB TENIS OLESA, com a escola acreditada per la Federació Catalana de Pàdel, amb un equip de competició de primer nivell a totes les categories del circuit de menors, tan de la Federació Catalana com a nivell nacional i absolut.

La creació de l’anagrama de Viu el Pàdel té una història personal molt entranyable, dissenyada per l’artista Augusto Banegas, pare del Marc, que reflexa una explosió de colors com els somnis i il·lusions que ens han portat a arrencar aquest projecte.

Hem creat una imatge corporativa que transmet molta energia positiva, moltes ganes de compartir amb la gent del món del Pàdel el nostre projecte, a través de les nostres samarretes, dessuadores i altres articles de merchandising.