Serveis

Formació

Esdeveniments

Psicologia esportiva

Preparació física

La formació és el servei principal de Viu el Pàdel, amb més de 15 anys d’experiència en ensenyament esportiu en diversos àmbits.

Serveis de formació

Viu el Pàdel demostra que hi ha una altra manera d’aprendre, més propera, adaptada a les necessitats del client, de qualitat i actual. Engloba tan el treball físic com el mental: la tècnica dels diferents cops i la tàctica de joc dins el camp, ajudant així a entendre el joc, a saber-lo llegir. Saber prendre les desicions adequades en cada moment és important, com ho és també treballar en parella.

Engloba tan el treball físic com el mental: la tècnica dels diferents cops i la tàctica de joc dins el camp, ajudant així a entendre el joc, a saber-lo llegir. Saber prendre les desicions adequades en cada moment és important, com ho és també treballar en parella.

Amb la nostra formació l’objectiu és millorar amb la progressió adequada per a cada jugador.

La nostra filosofia de treball personalitza els entrenaments de cada alumne i aporta tots els valors necessaris per ser un bon jugador de Pàdel.

Treballem aspectes psicològics com la capacitat de concentració i complementem els entrenaments amb videogravacions per analitzar l’evolució de l’alumne i realitzar un seguiment i una evaluació dels progressos, de principi a fi, per visualitzar les millores i els aspectes a seguir millorant, i detectar els punts forts i els punts febles.

CLASSES PARTICULARS

Classes Individuals, Classes Parella o Classes Partit

SOL·LICITAR

Posa't en contacte amb nosaltres per sol·licitar la teva classe particular.

[contact-form-7 id="614" title="Reserva particular"]

GRUPS D'ENTRENAMENT

Grups de competició d'alt nivell, Treball en grups reduïts de tècnica, tàctica o aspectes psicològics

SOL·LICITAR

Posa't en contacte amb nosaltres per sol·licitar el teu entrenament grupal.

[contact-form-7 id="616" title="Reserva grupal"]

El Projecte de tecnificació Viu el Pàdel està dirigit als nois i noies que competeixen, i engloba un programa molt complert on es treballen de forma conjunta tots els aspectes necessaris per obtenir el màxim rendiment en la competició.

Cada un dels aspectes treballats amb els especialistes corresponents, formant un pack de treball molt complert.

Realitzem un intens treball en aspecte tècnic, tàctic, psicològic, físic i dietètic. A més, realitzem treball de coaching específic pels pares dels jugadors.

SOL·LICITAR

Posa’t en contacte amb nosaltres per sol·licitar inscripcions a l’Escola de Tecnificació de Viu el Pàdel

[contact-form-7 id=»633″ title=»Reserva escola»]

El nostre esperit dinàmic ens porta a organitzar diverses activitats, relacionades amb la formació i l’aprenentatge del pàdel.

Serveis d’esdeveniments

Clínics formatius de diversos formats: sessions més tècniques, sessions de psicologia esportiva, de nivell d’alta competició, per iniciació, i altres formats més específics.

Veure tots els Esdeveniments organitzats

Stages formatius d’uns dies fora de la ciutat, on no només busquem una millora especialitzada del pàdel independentment del nivell de joc sinó que incorporem altres experiències al voltant de la naturalesa per a gaudir de l’entorn.

Veure tots els Esdeveniments organitzats

FESTES ANIVERSARI PARTYPADEL

Activitats lúdiques, berenar, pastís i màgia

SOL·LICITAR

Organitzem festes d'aniversari amb activitats lúdiques de pàdel, servei de catering i servei opcional d'espectacle de màgia.
Posa't en contacte amb nosaltres per sol·licitar el teu esdeveniment.

[contact-form-7 id="669" title="Reserva partypadel"]

ESDEVENIMENTS EMPRESARIALS

Esdeveniments o tornejos per a treballadors i/o clients

SOL·LICITAR

Organitzem esdeveniments de pàdel per empreses i treballadors, per a clients de l'empresa en jornades de presentació de productes, etc.
Posa't en contacte amb nosaltres per sol·licitar el teu esdeveniment.

[contact-form-7 id="670" title="Reserva empresarial"]

La figura del coaching esportiu és vital en el nostre projecte.

Serveis de psicologia

El coaching esportiu, l’assessorament i el treball conjunt amb l’entrenador, complementen per ajudar a potenciar el rendiment i els resultats a través del treball mental i la regulació emocional.

L’Anna Ferrer és la nostra psicòloga esportiva, que incorpora dinàmiques de treball de les emocions per ajudar a gestionar tots els aspectes mentals que afecten als jugadors que competeixen.

CLÍNICS DE PSICOLOGIA ESPORTIVA

Per a entrenadors, mares i pares, o jugadors.

SOL·LICITAR

Organitzem clínics de psicologia esportiva per treballar la gestió dels aspectes psicològics en el Pàdel.
Posa't en contacte amb nosaltres per sol·licitar el teu clínic.

[contact-form-7 id="684" title="Reserva clinic psicologic"]

Poc a poc ens hem anat conscienciant de la importància de portar una vida sana practicant esport, sempre acompanyat d’una bona dieta.

Preparació personalitzada

L’objectiu és treballar a nivell físic la part preventiva i també un treball específic dels desplaçaments del pàdel. Tots els exercicis van orientats en dues direccions, evitar lesions gràcies als exercicis preventius i de tonificació i potenciar els desplaçaments específics de la disciplina per aconseguir un millor rendiment a pista.

PLANNING FÍSIC PERSONALITZAT

Adaptats a les necessitats de cadascú.

SOL·LICITAR

Posa't en contacte amb nosaltres per sol·licitar el teu planning.

[contact-form-7 id="728" title="Reserva planning fisic"]

Fisioterapeutes, podòlegs i dietistes especialitzats en el camp de l’esport ens ajuden a evitar lesions i a portar una dieta sana i equilibrada que aporti els nutrients necessaris abans i després de la pràctica de l’esport.